27 april 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia 3 sluit seizoen af met toernooiwinst

Geplaatst op: 9 juni 2018

Olympia ’28 3 is de winnaar van het eerste toernooi voor lagere seniorenelftallen. Daaraan deden twaalf teams mee en in een mooie en gezellige sfeer bleek de ploeg uit Hasselt uiteindelijk de sterkste.

Zaterdag 9 juni was de eerste editie van het Olympia ’28 toernooi. De lagere senioren hebben gezamenlijk dit toernooi georganiseerd ter ere van het 90-jarig bestaan van de club.

In totaal streden 12 seniorenteams streden mee om de titel. In de finale was Olympia 3 uiteindelijk met 1-0 te sterk voor Genemuiden 9. Olympia 35+ werd knap derde. Als ludiek nevenevenement was er dartbordschieten.

Na afloop van de wedstrijden verzorgde Jordy van Vilsteren live muziek en bleven alle teams hangen voor het feestje. Op het zonovergoten terras was er dan ook tot het einde sprake van gezellig feestgedruis.   

Al met al kijkt de organisatie trots terug op een geslaagd evenement. De intentie is nu oer een jaarlijks terugkerend toernooi van te maken.  De organisatie is de deelnemende teams, scheidsrechters, EHBO, vrijwilligers en sponsoren dankbaar voor hun inzet en (financiële) hulp.

Foto’s Martien Wursten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour