30 april 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Projectkoor luistert Jesus Christ Superstar op

Geplaatst op: 5 april 2019

Na weken repeteren en veel oefenen gaat het dan echt gebeuren: dinsdagavond 16 april om acht uur treden de zangers van het projectkoor en de band op bij de filmvertoning “Jesus Christ Superstar” in de Schakel Hasselt.

Jesus Christ Superstar, de rockopera met muziek van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, vertelt over de laatste weken van het leven van Christus. Deze opera wordt als theaterversie nog regelmatig uitgevoerd, ook dit jaar weer te zien in Nederland op verschillende plaatsen.

In Hasselt maakt de SCAB er een heel speciale voorstelling van: de film ‘Jesus Christ Superstar’ wordt vertoond en onderbroken met live gezongen songs door een projectkoor.

Het is gelukt om een grote groep zangers en zangeressen bij elkaar te krijgen; inclusief de jongeren van het jongeren koor ”Rise Up” treden er totaal zo’n kleine 50 koorleden op.

Nynke Poelsma is (weer) de dirigent, met haar enthousiasme weet zij het koor tot grote hoogten te brengen. Bij de uitvoering op dinsdag 16 april hebben we daarnaast ook een echte rockband bestaande uit:

Tom Veltien (sologitaar) , Mark de Boer (drums), Rinze Voorberg (bas), Rianne Voorberg (slaggitaar, sax) Enschede, Hasselt en Theo Voorberg (piano + syth).

Het belooft een echte ‘happening’ te worden, dus wees er snel bij, kaarten 7,50 euro en 5  euro voor SCAB vrienden. Kaartverkoop aan de zaal  (Schakel) of reserveren via scab-hasselt@hotmail.com.

Gereserveerde plaatsen worden tot kwart voor acht vrijgehouden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour