21 september 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Energiebespaartassen cadeau in Energieweek

Geplaatst op: 13 oktober 2021

De gemeente Zwartewaterland mag weer 1.000 energiebespaartassen ter waarde van zestig euro cadeau doen aan huurders en woningeigenaren. Inmiddels zijn er al zo’n 750 tassen aangevraagd. 

De energiebespaartas kan worden aangevraagd op www.zwartewaterland.energiebespaartas.nl. Tijdens de Energieweek van 11 tot en met 16 oktober, kan de tas opgehaald worden in de lokale bouwmarkten. Na het tonen van de afhaalbevestiging wordt de tas gevuld met energiebesparende producten tot een bedrag van 60 euro. Voor huurders gebeurt dit in samenwerking met woningbouwcorporatie Wetland Wonen.

Dit cadeau is alleen beschikbaar voor inwoners die niet eerder een energiebespaartas hebben gekregen. En het geldt zolang de voorraad strekt, dus op is op.

Vraag de energiebespaartas nu aan

Er zijn 1.000 energiebespaartassen beschikbaar voor inwoners van Zwartewaterland. Per woonadres mag één tas cadeau gegeven worden. Het werkt eenvoudig:

1. Vraag de energiebespaartas aan.

2. Ga met de afhaalbevestiging naar de bouwmarkt in de week van 11 tot en met 16 oktober.

3. Vul de energiebespaartas met energiebesparende producten naar eigen keuze. Tot een waarde van 60 euro betaal je niets.

4. Gebruik deze producten in jouw woning en bespaar meteen energie en geld. 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour