29 juli 2021 Gebruikers online: 31
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurtopruimdag Nadorst, Ter Wee’s Hoek en Om de Weede

Evenement op: zaterdag 16 maart 2019 -10:00 - 17:00

Event Navigation

Zeven organisaties doen graag mee aan de buurtopruimdag in Nadorst, Ter Wees Hoek en Om De Weede.

Zaterdag 16 maart 2019 is de nationale vrijwilligersactie NL.DOET 2019. Dan zullen de Hasselter wijken Nadorst, Ter Wees Hoek en Om De Weede eens flink onder handen worden genomen door de bewoners zelf! Van 10:00 uur tot 12.30 uur wordt er zwerfvuil geraapt, geveegd en opgeruimd. Al doende is dat ook een mooie gelegenheid elkaar wat beter te leren kennen.

Niet alleen de inwoners van de drie Hasselter wijken doen mee, maar er wordt ook geholpen door leden van maar liefst zeven organisaties uit deze wijken, te weten: voetbalvereniging Olympia ’28, Motor Toer Club Hasselt, Scouting De Veste Hasselt, Tennisclub Hasselt, Manege Hasselt, de kerkgemeente van De Baak en de kerkgemeente van De Ontmoetingskerk.

Dit burgerinitiatief, georganiseerd door Stichting Duurzaam Hasselt, wordt van harte gesteund door de gemeente Zwartewaterland en door de ROVA. Zij helpen ruimhartig op het gebied van materialen, financiën, publiciteit en logistiek.

Woon je in de wijk Nadorst, Ter Wees Hoek of Om de Weede, kom dan zaterdag 16 maart 2019 helpen samen  met de andere buurtbewoners. We verzamelen om 10:00 uur bij het gebouw van de Scouting De Veste (adres: Sikkel 1A in Hasselt).

Een kop koffie, thee of limonade met een koek of fruit zullen die dag niet ontbreken. De actie wordt bij de Scouting De Veste afgesloten met soep en broodjes voor alle harde werkers.

Wil je graag meedoen? Geef je dan op per mail bij   albertusoostindie@gmail.com

Dan weten de organisatoren met hoeveel mensen ze rekening moeten houden.  Zet de datum zaterdag 16 maart 2019 alvast in je agenda.