22 oktober 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Easy Listening Jazz

Evenement op: zaterdag 18 januari 2020 -16:00 - 17:00

Event Navigation

De SCAB houdt zaterdag 18 januari van 16.00 tot 17.00 uur een Easy Listening Jazz optreden in het Oude Stadhuis. Twee enthousiaste afgestudeerde studenten van het Zwols conservatorium nemen de muziek voor hun rekening.  Op toetsen Jens van der Beek en op contrabas Marnick Tappel vormen zij het duo ‘blue, Kind of…’.

Na 4 jaar samen gestudeerd te hebben op het conservatorium besloten Jens van der Beek en Marnick Tappel een duo te beginnen. Samen delen ze de passie voor vele muziekstijlen zoals geïmproviseerde muziek en het daarin ontdekken van klanken maar ook klassiek (wat ze beide al gedurende hele opleiding als bijvak hadden), latin en fusion. Tijdens hun concerten gaan ze op reis. Wat voor klanken kunnen ze ontdekken op hun repertoire en eigen werk? Dat hoor je elk concert. Altijd weer verassend en nieuw.

Inmiddels krijgt het duo meer en meer bekendheid. Tijdens recente optredens in de Zwolse Stadskamer en in boekwinkel Waanders (terug te zien op You Tube) oogstten zij veel bijval.

De entree is gratis al wordt na afloop een vrije gift gevraagd. Even opgepast: Per abuis werd door de SCAB dit concert aangekondigd dat het gehouden zou worden in de bibliotheek. Maar het is dus verplaatst naar het Oude Stadhuis, Markt 1. Aanvang 16.00 uur.