13 juni 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Hasselt draait door – 4 seizoenen

Evenement op: 20 juni 2024 -20:00 - 21:00

Event Navigation

20 juni om 20:00 tot 20 juni om 21:00 | Gasthuis ‘In de Heilige Stede’ – Hoogstraat 16 | Gratis

“Hasselt draait door – 4 seizoenen” vervolgt met de zomer.

De wereld draait door was ooit een van de best bekeken tv-programma’s ooit. De uitzending is van de buis verdwenen maar niet getreurd de SCAB organiseert sinds 21 maart in samenwerking met Zwartewaterland FM een betere, lokale versie.

Viermaal per jaar bij de opening van het seizoen wordt er in de Heilige Stede een ronde tafelgesprek georganiseerd met drie gasten uit Zwartewaterland, waarbij aanwezig zijn de gastheer Bas Jansen van Hasselt Actueel, een inwoner met een boeiend beroep, een gewone inwoner van Hasselt woonachtig op een nummer 4 en een inwoner die iets speciaals heeft gedaan of gaat doen in de regio. Allen hebben een boeiend of actueel verhaal dat in het gesprek verder wordt uitgediept. De muziek wordt steeds verzorgt door Johan Langeweg.

De tweede aflevering is op 22 juni met als thema de zomer. De gasten zijn nog niet bekend maar worden binnenkort toegevoegd aan dit bericht.

De eerste opname is terug te luisteren via de volgende link: https://zwartewaterfm.nl/SCAB1.mp3.

U kunt de opname bijwonen. De entree is gratis en tijdens de opname kunt u gerieflijk een heerlijk kopje Malers koffie drinken met iets lekkers. Graag ruim voor 12:00 uur aanwezig zijn want de opname wordt live uitgezonden en begint stipt om 12:00 uur. Na afloopt kunt u nog even blijven hangen onder het genot van een drankje en hapje.