18 januari 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenvergadering Oranjevereniging

Evenement op: donderdag 22 maart 2018 -20:00 - 22:00

Event Navigation

De Oranjevereniging Hasselt trapt het nieuwe seizoen als ieder jaar af met een Algemene Ledenvergadering. Op donderdagavond 22 maart om 20.00 uur – inloop vanaf 19.30 uur – zijn alle leden van harte welkom in De Schakel.  Op het programma staat onder andere de bekendmaking van het beste idee als alternatief voor het abseilen van de kerktoren op het programma.

Ook worden er nieuwe bestuursleden verkozen. “Wie een positieve bijdrage aan onze mooie stad wil leveren, dagen wij uit zich verkiesbaar te stellen via info@oranjevereniging-hasselt.nl”, meldt de vereniging.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering legt Oranjevereniging Hasselt het programma voor dit jaar aan haar leden voor, waarin natuurlijk de traditionele Koningsdag, Dodenherdenking, Euifeestweek en Sinterklaasintocht centraal staan. Ook de financiën en contributie zijn onderwerp van gesprek. Bovendien ligt voor alle winnaars van de versierde straten het prijzengeld conform de nieuwe verdeling klaar. Naast de verkiezing van nieuwe bestuursleden maakt Oranjevereniging Hasselt deze avond ook bekend welk idee, als alternatief voor het abseilen van de kerktoren, de beloofde honderd euro heeft gewonnen.

Het beste idee speelt natuurlijk een prominente rol op de laatste zaterdag van het Euifeest, dat van 25 augustus tot en met 2 september 2018 wordt gevierd. “Maar eerst maken wij ons op voor een feestelijke en hopelijk zonnige Koningsdag, gevolgd door de altijd indrukwekkende Dodenherdenking bij het oorlogsmonument in ons oude stadscentrum.” Om al deze activiteiten en later in het jaar ook de Sinterklaasintocht in goede banen te leiden, is Oranjevereniging Hasselt ook nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. “Meld je snel aan, want alleen samen maken wij er weer een feestelijk jaar van.”