23 juli 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Motor-event MTC Hasselt

Evenement op: 13 juli 2024

Event Navigation

Motorclub Hasselt houdt zaterdag 13 juli haar jaarlijkse motor-event. Geïnteresseerden zijn welkom om deel te nemen aan de activiteiten, lid of niet.

De dag begint met een motortoertocht van ongeveer 100 kilometer. Vanaf 12.45 uur ligt er een route voor klaar bij het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan. Deelnemers kunnen meerijden voor 1 euro per deelnemer. Vertrek is om 13.00 uur.

Wanneer de toertochtrijders terug zijn gaat het programma verder met een behendigheidswedstrijd op het parkeerterrein bij het clubgebouw. Het parcours biedt een uitdagende mix van bijzondere verrichtingen uit het motorexamen, maar dan met een uniek MTC-Hasselt sausje. De deelnemers stappen allemaal op dezelfde lesmotor om hun motor-skills te laten zien. Met een geldig motorrijbewijs en een héél klein beetje lef kun al worden meegedaan. De wedstrijd start naar verwachting rond 16.00 uur.

Ook de volgende generatie motorrijders wordt niet vergeten. Met hun eigen (loop)fiets kunnen ook de kids een parcours rijden. En er is speciaal materiaal aanwezig waarmee de kleinsten zich kunnen vermaken. Verder kan de jeugd zich uitleven op het springkussen. Ook toeschouwers zijn van harte welkom.