23 juli 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Opening SCAB-seizoen met De Leonard Cohen Revival Band

Evenement op: 14 september 2024 -19:30 - 22:30

Event Navigation

14 september om 19:30 tot 14 september om 22:30 | De Schakel (Kastanjelaan 3) | €22,50 (SCAB-vrienden €20,00)

Op 14 september a.s. om 20.00 uur opent de SCAB het seizoen 2025/2025 met een optreden van de Leonard Cohen Revival Band in De Schakel, het beoogde theater van Hasselt. Tien zeer enthousiaste muzikanten brengen de muziek en het leven van Leonard Cohen op een flitsende manier tot leven. In de voorstelling nemen de bandleden u aan de hand van muziek, beelden en anekdotes mee naar het leven van Leonard Cohen.

Dat heeft tot veel mooie liedjes geleid, als de bekende Suzanne, Hallelujah, So Long Marianne, maar ook opzwepende nummers als Democracy, The Future en First We Take Manhattan. En al het moois daar tussen in; wat dacht u bijvoorbeeld van het prachtige If It Be Your Will, gezongen door alleen de backing vocals, die regelmatig zowel in als uit de band springen.

Dit prachtige tribuut is gebaseerd op het concert van Leonard in Londen 2009.

De bandleden Jacques, Eddy, Coen, Jan, Marcel, Max, Gabor, Hanneke, Willemien en Cora komen uit Zwolle en omstreken en repeteren steevast in Zwolle. Ze hebben al succesvolle optredens gehad en ook in 2024 staan er diverse op de rol. Hoe leuk is het om dit soort concerten zó naast de deur te hebben en dat je daarvoor niet persé naar de Randstad hoeft.

Via www.leonardcohenrevivalband.com kunt u kaarten kopen. Er plaats voor 180 man, dus koop/reserveer uw kaarten op tijd. Kosten: €22,50 (SCAB-vrienden €20,00). U kunt ook reserveren (en betalen) via scab-hasselt@hotmail.com. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

Gebouw De Schakel (Kastanjelaan 3) vindt u in het centrum van Hasselt (achter de Ichtuskerk). Er is volop parkeermogelijkheid op loopafstand, bijv. achter het gemeentehuis (Telvorenstraat 2), bij de Jumbo (Buiten de Venenpoort 5) of de parkeerplaats naast de Camperplaats (Buiten de Enkpoort). Wilt u uw bezoek combineren met met een etentje vooraf dan biedt Hasselt hiervoor een aantal leuke opties, bijv. brasserie Ad’Vundum of eet en drinkerij De Stadskamer (reserveren is voor beide aanbevolen).