13 juni 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tuin & Theater dag

Evenement op: 8 juni 2024 -10:00 - 17:00

Event Navigation

8 juni om 10:00 tot 8 juni om 17:00 | Diverse locaties – zie flyer | Gratis

De SCAB organiseert – na 5 jaar – weer een Tuin & Theater dag in Hasselt.

Er zijn veel liefhebbers van tuinen in Hasselt en zij willen ook graag hun liefde voor hun tuin tonen aan anderen. Daarom is de SCAB ingegaan op hun verzoek om weer een ‘open tuinen’ dag te organiseren.

SCAB wil graag cultuur in brede zin brengen op een laagdrempelige manier; twee zaken die dan ook een mooie combinatie vormen voor zo’n dag. Publiek kan niet alleen bijzondere tuinen bezoeken, maar wordt daar ook getrakteerd op verrassende optredens. Een dichter die voordraagt, muzikale vrienden, voorlezers met verhalen over de liefde voor tuinen, een expo op een verrassende plek en zelfs een kindermodeshow. Kortom een divers cultureel programma op bepaalde tijdstippen in de diverse tuinen. Een flyer met info over de tuinen en de optredens is vanaf eind mei te verkrijgen bij de bibliotheek, TIP, gemeentehuis, diverse winkels in Hasselt en wordt zodra beschikbaar toegevoegd aan dit bericht.

Hiermee hopen we tuin- en cultuurliefhebbers uit de regio naar Hasselt te halen en ze te verrassen met de mooie en bijzondere plekken in Hasselt.