27 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorstelling Jako de Groot

Evenement op: zaterdag 3 maart 2018 -20:30 - 22:30

Event Navigation

“Ik ben wat ik ben”  mijn bewogen leven in een notendop door plaatsgenoot Jako de Groot. Zaterdagavond 3 maart treedt Jako de Groot op met zijn one man show in de bibliotheek Hasselt, een avond georganiseerd door de SCAB. Met zijn zelfgeschreven voorstelling stond Jako de Groot in september 2017 al tweemaal in een volledig uitverkocht theater.

“In deze prachtige show vertelt Jako op een openhartige wijze zijn heftige levensverhaal. Vanaf de eerste fase van zijn leven naar een periode waarin hij als kind te maken kreeg met kindermishandeling. Zijn overlevingsstrategie van kind naar een jonge man. De levenservaring van Jako tijdens zijn puberteit, van zijn coming out periode naar zijn bestaan als volwassen homoseksuele man in de grote stad en in een christelijke gemeenschap”, aldus de organisatie.

“In ‘Ik ben wat ik ben’ wordt zijn levensverhaal afgewisseld met prachtige liedjes, begeleid door pianist en twee achtergrondzangeressen. Voor coaching van de zang en voor de regie van de voorstelling heeft hij ondersteuning gehad van Barbara Lok en Jet Pit. De voorstelling is zeer indrukwekkend, pakkend maar ook enorm humoristisch.”

Vanaf acht uur is het binnenkomen met koffie/thee, om half negen begint de voorstelling, na afloop is er een drankje en hapje.

De toegangsprijs voor deze avond is 7,50 euro en voor vrienden van de SCAB 5 euro( inclusief koffie en 1 drankje)

Opgeven kan bij cfolkersma@ziggo.nl of bij de bibliotheek Hasselt.