26 april 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sponsoren binden zich aan trainingsgroep

Geplaatst op: 5 juni 2019

Foto's Gerrit Slurink

Sponsoren van de “Trainingsgroep Het Zwartewater”, bestaande uit fietsers, hardlopers en schaatsers, ondertekenden dinsdagavond bij het clubgebouw van de schaatsvereniging de sponsorcontracten voor een periode van vijf jaar.

Voordat de ondertekening plaats vond memoreerde bestuurslid Ilse Overgoor in haar toespraak de groei van de vereniging. Het is nog niet zo lang geleden dat deze uit 56 leden bestond en momenteel is dat gegroeid naar zo’n 160 leden. Er is ook een grote aanwas van het aantal jeugdleden. Sponsering is dan ook van groot belang omdat men ook meer trainers nodig heeft om kwaliteit te kunnen leveren. Mede door de sponsoren kon men ook de leden volledig in een nieuwe outfit steken.

Namens “Bouwbedrijf Kijk in de Vegte” tekende Gerrard Kijk in de Vegte het contract en namens “Therafit, centrum voor Fysiotherapie, training en advies, was dat Sybout Poelsma.  Beide zijn de hoofdsponsoren van de Trainingsgroep het Zwartewater. Daarna tekenden de subsponsoren hun contracten, Johan Meijer van “J.J. Meijer Assurantiën”, André Koudijs van “Kontento.eu evenementen, party’s en catering”, Jan Zoer van “Auto service Hasselt”, Klaes-Maarten van der Stege van “Cocon making marketing work”, Marcel Lindenholz van “Lindenholz fietsen, schaatsen en skeelers en tot slot Erik Jan van Dijk van “Vesta Chemicals Specialty Raw Meterials”. I

n dit rijtje hoort ook nog “Schagen Infra” maar daar was geen vertegenwoordiger aanwezig. Ook aanwezig was Harjan Rumf, van “schildersbedrijf van Essen” die voor de schaatsafdeling de mutsen sponsorde. Na de ondertekening bracht men een toost uit op de overeenkomsten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour