5 mei 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Veel activiteiten rond de Zwem4daagse

Geplaatst op: 5 juni 2019

Schatduiken, een parcours afleggen, snoephappen, het gooispel, lasergamen, puzzelen en het 4-vakkenspel. Tijdens het Zwem4daagse Festival in het Ariën Prins van Wijngaardenbad is het van maandag 17 juni t/m donderdag 20 juni weer vier dagen lang feest.

Net als vorig jaar, spat ook dit jaar het plezier weer van het programma af! Naast de vele activiteiten die het Zwem4daagse Festival biedt, kan er van maandag tot vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur gezwommen worden om de felbegeerde zwemvierdaagse medaille te verdienen. Op vrijdag zijn er geen activiteiten, maar biedt de organisatie de mogelijkheid om een gemiste dag in te halen.

Een medaille als beloning
Deelnemers die voor de eerste keer meedoen, ontvangen een bronzen medaille in de vorm van een ster. Bij een tweede deelname krijgen zij een zilveren medaille en daarna zelfs een gouden. Voor kinderen tot tien jaar ligt deze beloning klaar als zij elke dag tien baantjes (250 meter) zwemmen. Oudere kinderen en volwassenen ontvangen de medaille als zij dagelijks twintig baantjes (500 meter) afleggen.

Een programma vol plezier
Wie in alle rust baantjes wil trekken, kan het best voor 15.00 uur het zwembad in plonsen. Want dagelijks barst vanaf dat tijdstip het feest los met tal van activiteiten, die tot 20.00 uur duren. Op maandag staat de Shooting Gallery, het schatduiken, afleggen van een parcours en het gooispel op het programma. Dinsdag kunnen bezoekers het 4-vakkenspel spelen, lasergamen en meedoen aan het spel ‘Nachtwacht’. Woensdag zorgen de mega jungle stormbaan, het waterpistoolgevecht, puzzelen en schatduiken volop voor vermaak. En op de afsluitende donderdag vullen de mega jungle stormbaan, snoephappen en bingo het schema. Daarnaast vormen een zweefmolen en springkussen dagelijks vaste onderdelen.

Inschrijven
De eerste editie van het Zwem4daagse Festival vond vorig jaar plaats en was een groot succes. Dit jaar hoopt de organisatie opnieuw op een grote opkomst. “Jong of oud, iedereen is welkom. Ook kinderen die nog geen diploma hebben. Met bandjes om en met hulp van hun ouders mogen ook zij komen zwemmen”, zegt locatiemanager Raymond Spijkerman. Meedoen aan de zwemvierdaagse kan al voor 8 euro. Inschrijven kan aan de kassa van het zwembad of via de website www.zwembadhasselt.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour