26 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Mixtoernooi voor Nieuwjaarsreceptie Olympia ’28

Geplaatst op: 30 december 2019

Olympia ’28 houdt zaterdag een Nieuwjaarsreceptie. Voorafgaand hieraan wordt na de leuke toernooien van de afgelopen jaren, wederom een gezellig mixtoernooi georganiseerd op sportpark ’t Hoenbroeck.

Het toernooi is voor alle spelers uit de senioren, Dames VR1 en VR2 en de JO19-junioren. Niet-spelende leden zijn eveneens van harte welkom om mee te doen en gezamenlijk het nieuwe jaar op een sportieve manier in te luiden.

De wedstrijden worden gespeeld op een half veld, waar twee zeventallen het tegen elkaar op zullen nemen. De opgegeven spelers worden op een zo eerlijk mogelijke manier verdeeld over de teams, zodat er een mooie en uitdagende minicompetitie volgt.

Het mixtoernooi wordt georganiseerd op zaterdag 4 januari van 14.00 uur tot circa 16.00 uur. Daarna volgt aansluitend om 17.00 uur de nieuwjaarsreceptie in de kantine van onze club.

Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Geef je dan nu op via wilco-janien.slendebroek@home.nl. Graag bij jouw opgave je naam en eventueel jouw elftal doorgeven. Opgave kan tot en met 2 januari!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour