26 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia begint met geslaagde aftrap aan 2020

Geplaatst op: 5 januari 2020

Tekst Frank Snel, foto Wim Poelhekken

Olympia ’28 trapte zaterdag het voetbaljaar 2020 af. De vereniging deed dat met een mixtoernooi en de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Het mixtoernooi werd voor het 3e jaar op rij georganiseerd. In de middag streden 8 teams in het 7×7 toernooi. Hierbij hadden de teams een gemixte samenstelling met onder meer spelers uit de seniorenelftallen, dameselftallen en JO19. In een sportieve sfeer werden de wedstrijden onder droge omstandigheden afgewerkt.

Aansluitend begon om 17:00 in een bomvolle kantine de nieuwjaarsreceptie met een speech van voorzitter Martien Wursten. Een speciaal woord van welkom was er voor ‘het zevende’: het compleet nieuw aangemelde seniorenelftal dat in 2020 gaat starten. Een korte terugblik was er op het zeer geslaagde uiteinde van 2019 met het Top 2000-café in de kantine en de zeer geslaagde snoei actie in de groenstrook tussen het hoofdveld en veld 4.

De voorzitter sprak verder over het functioneren van Olympia ’28 als vereniging en de organisatie die daarbij komt kijken. Ook bevestigde hij het verlengde contract van Stefan Post (trainer tweede elftal) en de terugkeer van Hans Roeland komend seizoen als hoofdtrainer. Als laatste werd het prangende vraagstuk van de kleedkamerschoonmaak aangestipt. De vereniging is hard op zoek om samen met ( nieuwe ) vrijwilligers dit vraagstuk zo spoedig  mogelijk op te lossen.

Mocht u belangstelling hebben voor het doen van vrijwilligerswerk bij Olympia ’28, dan kunt u zich melden bij het bestuur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour