14 juli 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Stichting Otuke kijkt terug op een geweldige decembermaand

Geplaatst op: 13 januari 2020

Voor Otuke, het 2e/3e Wereldproject van de gemeente bestond december voornamelijk uit oliebollen. In totaal zijn er maar liefst 7000 oliebollen gebakken en verkocht. De winterfair in Genemuiden, het W. G. Van der Hulstfestival en de verkoop bij de Genemuider Boni op de laatste dagen van het jaar stonden garant voor een geslaagde oliebollenverkoop.

Gabriele van der Kamp kijkt terug op een geweldige decembermaand. Ze is de inwoners van de gemeente Zwartewaterland zeer dankbaar voor alle giften die de stichting tot nu toe mocht ontvangen. Meer informatie over de stichting vindt u op www.Otuke.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.