13 juli 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Afhaal weer mogelijk bij cafetaria

Geplaatst op: 17 maart 2020

Bezorgen van eten mocht afgelopen week gewoon. En ook het afhalen is weer door de overheid toegestaan sinds gisteren. Bij meerdere horeca in Hasselt kan men weer terecht voor maaltijden.

Door de corona-maatregelen moesten alle cafés en restaurants zondag de deuren sluiten. Snackbar ’t Zwarte Water is de komende tijd van dinsdag tot en met zondag op aangepaste momenten geopend voor afhaal en bezorging bij bedrijven. Daarbij nemen zij en de andere bedrijven de regels van de RIVM in acht. Woensdag opent de snackbar om 16.30 weer. Iedereen wordt verzocht via pin of contactloos te balen om geen handcontact te maken.

Lakrimi’s Boulevard was als altijd gesloten op maandag en dinsdag. Zij kunnen vanaf woensdag gewoon verder gaan met eten bereiden voor afhaal en bezorging, evenals Eetcafé De Compagnie. La Vera Pizza blijft bezorgen via Thuisbezorgd.nl, waar via iDeal worden betaald.

Ook cateraar Kontento.eu maakte eerdere deze week via sociale media al bekend klaar te staan voor haar klanten. Binnen de gemeentegrenzen bezorgen zij zonder extra kosten.

Ondernemer Petrit Sterenberg laat weten woensdagochtend de knoop door te hakken wat betreft de diensten van zijn Onder de Luifel.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.