22 oktober 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Psalm Project in de Prinsenhof

Geplaatst op: 1 maart 2017

The Psalm Project geeft zaterdag 15 april een concert in De Prinsenhof. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige melodieën en bekende melodieën van het Geneefs Psalter. Het thema van dit concert is P(s)alm Pasen.

Dit concert wordt in samenwerking met CGK Hasselt georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de o.a. Kerk in Actie. Tickets zijn gratis te reserveren via www.zingenindekerk.nl. Zaal is open vanaf 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore