28 oktober 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Traditionele Paasbingo weer op de kalender

Geplaatst op: 14 maart 2017

Ook dit jaar organiseren de Hasselter biljarters weer de jaarlijkse Paasbingo in Horecacentrum Onder de Luifel aan de Ridderstraat. Biljartvereniging Ons  Genoegen heeft dit evenement gepland op donderdag 13 april, aanvang 20.00 uur. De hoofdprijs is driehonderd euro aan waardebonnen te besteden bij MultiMate De Breker.

Bestuurslid Bonne Rozema kondigt opnieuw zes rondjes bingo aan. De zevende ronde is het klapstuk van de avond, want in deze ronde gaat het om de hoofdprijs van driehonderd euro aan waardebonnen te besteden bij MultiMate de Breker. De heer Kuiper, directeur van MultiMate de Breker, zegt dat een dergelijke evenement voor zijn bedrijf van groot belang is voor de publiciteitswaarde.

De uitbater van Horecacentrum Onder de Luifel, Petrit Sterenberg, stelt de hapjes deze avond gratis beschikbaar. Sterenberg is deze avond ook spreekstalmeester en wordt geassisteerd door een van de bestuursleden van de biljartvereniging.

Bonne Rozema hoopt ook dat deze avond het publiek weer in grote getale zal opkomen. Deze bingoavond is niet alleen bestemd voor de Hasselters, maar voor alle bewoners van de gemeente Zwartewaterland. Vorig jaar ging de hoofdprijs naar Wezep wat aangeeft dat deze bingoavond inmiddels regionale bekendheid heeft gekregen. Uiteraard is de toegang gratis en de aanvang is precies om acht uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore