23 oktober 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Meiden minitoernooi bij Olympia ’28

Geplaatst op: 9 april 2017

Ook dit jaar waren  er weer heel veel enthousiaste meisjes van de partij tijdens het jaarlijks terugkerend schoolvoetbal op de velden van Olympia’28. Lijkt het je nu leuk om lekker elke week te kunnen voetballen met een stel meiden reageer dan op de onderstaande uitnodiging  en pak die kans. Want om de meisjes de gelegenheid te geven vrijblijvend wat meer kennis te kunnen maken met Olympia’28 heeft Olympia’28 het Meidenmini-toernooi op de agenda gezet.

“Wij hebben bij Olympia’28 namelijk meerdere meisjesteams, variërend in de leeftijd vanaf ongeveer 9 jaar tot aan de dames aan toe en in die teams zijn nieuwe meisjes altijd welkom. Als het je leuk lijkt om nog eens te voetballen in een meisjesteam meld je dan aan om (samen met een vriendin) mee te doen aan het Meidenmini-toernooi op vrijdagavond 12 mei. Aanmelden kan  via meidenminitoernooi@hotmail.com”, aldus de vereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore