29 oktober 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Cursus haken deze maand bij In Balans

Geplaatst op: 2 mei 2017

Het KledingAtelier, van In Balans, houdt deze maand een cursus haken. Iedereen die iets met haken heeft is daarvoor uitgenodigd. Het is voor hen die wil leren haken maar ook voor diegene die de haakkennis wil opfrissen of uitbreiden.

De cursus wordt gegeven op vijf dinsdagochtenden: 9, 16, 23, 30 mei en 6 juni tussen 9.00 en 12.00 uur. Kosten zijn 8 euro. Aanmelden kan via: henniespin@inbalanshasselt.nl of telefonisch: 038-4775660

De cursus wordt gegeven door een medewerkster van In Balans. In Balans is een organisatie, die werkervaringsplekken biedt aan mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Het is gevestigd aan de Mulertstraat 52.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore