3 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe site en bestuurders voor Oranjevereniging

Geplaatst op: 19 mei 2017

Eind april 2017 lanceerde Oranjevereniging Hasselt de nieuwe website, volledig gesponsord door Henk van Hoffen van The Webhouse uit Hasselt. Met deze website blijven alle inwoners van Hasselt de komende jaren op de hoogte van al het nieuws rond Koningsdag, Dodenherdenking, Euifeest en Sinterklaas. “Wij zijn erg blij met onze nieuwe site”, laat een duidelijk trots bestuur weten. “Het is een overzichtelijk podium waar wij al onze nieuwtjes en vele foto’s kunnen delen. Zo ook de foto’s van de vorige maand gevierde Koningsdag.”

Natuurlijk heeft ook het bestuur een eigen plek op de nieuwe website. Naast Job Treffers, Joost Morsink, Freerk Oldenburger, Miranda Veldman, Siegrit de Bruijn, Rieneke van der Kolk en Dennes de Vries telt het bestuur twee nieuwe gezichten. Tijdens de laatste ledenvergadering werd Hans Jansen als nieuw bestuurslid gekozen en onlangs heeft ook Dominique ter Wee zich bij deze voortrekkers van Oranjevereniging Hasselt aangesloten. Samen maken zij zich op voor een geslaagd Euifeest dat dit jaar van 26 augustus tot en met 3 september ongetwijfeld weer veel inwoners en bezoekers op de been weet te brengen.

Als ieder jaar staat er voor het Euifeest een gevarieerd programma voor jong en oud in de steigers. Natuurlijk maken spraakmakende activiteiten als Hasselt ontmoet Hasselt, Euibattle, Smaakroute en Euimarkt weer deel uit van de jaarlijkse feestweek. De exploitatie van de feesttent –  met op vrijdagavond een spetterende artiestenavond – is onder de noemer Heuireca opnieuw in handen van Onder de Luifel, Kontento.eu en Ad’vundum. “Om alle activiteiten tot een succes te maken, kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken”, doet het bestuur een oproep. “Wie wil, kan zich als vrijwilliger aanmelden via onze nieuwe site.” Ook al het nieuws rond het Euifeest en alle andere activiteiten van Oranjevereniging Hasselt zijn te vinden op www.oranjevereniging-hasselt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour