26 april 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

MTC Hasselt houdt weer een motordag

Geplaatst op: 18 juni 2017

MTC Hasselt organiseert in de maand juli de jaarlijkse motordag, met een toertocht en behendigheidswedstrijd en de traditionele Skaopekuukiesrit. Voor beide activiteiten geldt dat ook niet-leden van harte welkom zijn.

Op zaterdag 1 juli staat vanaf 13:00 uur de jaarlijkse motordag op het programma. Om 13:00 uur wordt gestart met een motortoertocht van ongeveer 100 km. Alle motorrijders, ook niet-leden, zijn van harte welkom om mee te rijden met deze door de toercommissie uitgezette rit. Vanaf 12:45 uur kan bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan een route afgehaald worden op GPS en papier. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd.

Aansluitend begint om ongeveer 15:00 uur de behendigheidswedstrijd op het parkeerterrein bij het clubgebouw. Hier is een parcours uitgezet waar motorrijders hun behendigheid kunnen testen. Achtjes draaien, stapvoets rijden, de wip-wap en de remproef zijn onderdelen van de wedstrijd. Iedereen rijdt op dezelfde motor die  beschikbaar wordt gesteld door rijschool Blok-Huls uit Zwolle. Iets voor jou? Geef je dan vooraf even op via motortoerclubhasselt@gmail.com Deelname is gratis en je krijgt bovendien een lidmaatschap bij de vereniging tot 2018 cadeau. Tijdens de activiteiten op het parkeerterrein staat de barbecue aan. Leden en deelnemers zijn van harte welkom om een hapje mee te eten.

Skaopekuukiesrit

Noteert ook alvast zondag 9 juli in je  agenda. Dan wordt de jaarlijkse Skaopekuukiesrit verreden. Deze rit heeft een lengte van circa 200 kilometer. Een mooie gelegenheid om per motor via allerlei binnenweggetjes de wijde omgeving te verkennen en kennis te maken met de vereniging. Ook voor deze tocht geldt een eigen bijdrage van 1 euro en ook niet-leden zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour