22 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zwembad overtreft vierdaagserecord

Geplaatst op: 22 juni 2017

Het zwembad overtrof deze week haar recordaantal deelnemers aan de Zwemvierdaagse. Dat waren er dit jaar maar liefst 410. “We hadden natuurlijk ook super mooi weer, dat kon niet beter”, vindt Romy Bernardus van het zwembad. “Het was overweldigend druk.”

Voor de rest van vandaag zijn de weersvooruitzichten wat matiger. “Maar wij gaan vrolijk door”, zegt Bernardus. “Totdat het gaat onweren, dan stoppen we ermee. Maar we gaan wel gewoon medailles geven.”

De weersvooruitzichten zorgden vanmiddag voor extra drukte in het bad. “Het is de laatste dag hè. En mensen willen weer thuis zijn voordat er wat gaat gebeuren.” Bernardus kijkt in ieder geval tevreden terug: “We hebben een fantastische week gehad.”

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore