5 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Fotoclub viert jubileum met wedstrijd rond Hassailt

Geplaatst op: 13 juli 2017

Veertig jaar geleden zijn enkele enthousiaste hobbyisten de fotoclub begonnen. Nu 40 jaar later bestaat het enthousiasme nog steeds en is de club springlevend. Voor het jubileum organiseert de club onder meer een fotowedstrijd rond Hassailt.

Positief bestaat uit ongeveer 25 leden met heel diverse interesses. Ook hebben ze allemaal verschillende fototoestellen waarmee ze hun hobby beoefenen.  Maar ze hebben allemaal één ding gemeen:  Ze zijn enthousiaste fotografen die hun hobby  heel serieus nemen. Ze willen graag van elkaar leren en elkaar aanmoedigen om tot nog betere resultaten te komen.

Zo leert elk clublid zijn eigen talenten te benutten,  de fotografische technieken steeds beter toe te passen en een eigen creatieve stijl te ontwikkelen.

“We willen dit 40 jarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we voor alle inwoners en belangstellenden die eind juli Hasselt bezoeken een uitdagende fotowedstrijd met als thema Hassailt in historisch Hasselt”, zegt de club over de actie rond Hassailt.

Bekijk het thema van alle kanten en maak die ene bijzondere foto met je camera of smartphone en stuur hem voor 15 augustus naar sail@fotoclubpositief.nl.  Meer informatie en het wedstrijdreglement  http://www.fotoclubpositief.nl

De tien mooiste foto’s  worden  in de maand sept t/m november geëxposeerd in de bibliotheek  en op de website.  Op 24 oktober zal daar ook de winnaar bekend gemaakt worden. Informatie over deze jubileumavond volgt later.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour