22 september 2020 Gebruikers online: 51
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sportweek Athletes in Action gestart

Geplaatst op: 24 juli 2017

“We gaan deze week een verhaal vertellen over een vet cool persoon, en hij heet Jozef”, vertelt Minke. Zij verzorgt samen met acht jongeren het programma van Athletes in Action deze week op het sportveld bij de Streukeler Veste. Kinderen volgen verschillende sport- en dansclinics, krijgen wat te drinken en eten en kunnen luisteren naar een bijbelverhaal met toelichting.

Op maandagmiddag zijn er meer dan honderd kinderen afgekomen op de activiteit. Er valt af en toe een buitje, maar de kinderen kunnen prima voetballen, volleyballen of dansen. ’s Middags is het programma voor basisschooljeugd. ’s Avonds is de middelbare schooljeugd welkom. Dan vertellen de begeleidende jongeren ook afwisselend geloofsgetuigenissen. Voorafgaand aan de sportweek hebben de ‘Athletes’ een voorbereidingsweek genoten in Ede. Vrijdag wordt de sport- en evangelisatieweek afgesloten met een barbeque.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore