28 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 is aan het seizoen begonnen

Geplaatst op: 12 augustus 2017

foto's Henk Kuik

Volgende week spelen DESZ en Olympia ‘28 als voorbereiding op de competitie tegen elkaar in Hasselt. Zaterdag begonnen beide ploegen aan het nieuwe seizoen.

In Hasselt begon het nieuwe trainersduo Jarrish Keizer en Michel Zweverink om 10.00 uur aan de eerste training. De eerste en tweede selectie waren aanwezig. Tussen de middag was er een lunch en na de middag werd er weer getraind. Onder matige weersomstandigheden.

Om 13.00 uur begon ook de selectie van DESZ aan de eerste training. Het trainersduo Jeroen van den Berg en Rob Nugter leidde de training, terwijl de keepers door keeperstrainer Stefan Post onder handen werden genomen. De selectie was nog niet compleet. Een aantal spelers was nog op vakantie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore