3 mei 2024 Gebruikers online: 70
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gennerstraat wint stadsprijs met versiering

Geplaatst op: 29 augustus 2017

De Gennerstraat viert een feestje met de behaalde Stadsprijs

Bewoners van de Gennerstraat hebben dinsdagavond de prijs ontvangen voor de mooist versierde straat deze Euifeesteditie. De straat met Oud-Hollandse taferelen liet de nummer twee ‘Oktoberfeststraat’ De Teugel en nummer drie het Katoenweversgilde achter zich. Bij de blokken won het blok van De Sikkel (huisnrs. 82 t/m 92 en 35 t/m 45) met hun foute party-versieringen.

De bewoners van de Gennerstraat zijn op een boerenerf in maart al begonnen met alle versieringen te maken. Voor de straat was het driemaal scheepsrecht. Zij won voor het derde jaar achtereen de straatprijs maar niet eerder ook de Stadprijs.

De Marke 19 maakte volgens de jury de mooiste individuele versiering. Daarmee viel Maroeska Buter-Van der Houwen, die vorig jaar de stadsprijs won opnieuw in de prijzen. Zij blijft daarmee de traditie van haar vader Goos Buter voortzetten. Hij viel vele malen in de prijzen met zijn versiering aan de Eikenlaan. De Van Haersoltelaan ging met de prijs van mooist verlichte straat vandoor.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Gennerstraat wint stadsprijs met versiering”

  1. Wij vinden het weer een heeeeeeel geslaagd euifeest met alle activiteiten er om heen weer super bedacht!!! Het Familie/Kinder theater was ook weer geweldig!!!Gewoon zo door blijven gaan Super de Super kompliment voor alle medewerkers!!!

Contour