5 mei 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Drukke laatste Euifeestnacht voor de politie

Geplaatst op: 5 september 2017

De politie heeft de laatste Euifeestnacht genoeg te doen gehad. Maar ondanks uiteenlopende incidenten spreekt de politie over een ‘algemeen goed verlopen’ Euifeest. Een opsomming van een aantal incidenten.

Eén man is aangehouden voor openbare dronkenschap. Hij viel verschillende personen lastig onder meer door zijn overmatig alcoholgebruik. Hij is meegenomen naar het Zwolse politiebureau om zijn roes uit te zitten. In de loop van de zondagochtend werd de man met een bekeuring weer naar huis gestuurd.

Ook is een man aangehouden voor mishandeling en het bedreigen van een beveiliger. In eerste instantie was hij door zijn hinderlijk gedrag een café uitgezet. Hier was hij het kennelijk niet mee eens waarop hij verhaal wilde halen bij een beveiliger. De persoon is vervolgens aangehouden door de politie voor mishandeling en bedreiging. Dit is nog in onderzoek bij de politie.

Ook is een persoon bekeurd die niet van de straatverlichting af kon blijven. Dit is niet de enige vernieling. Eerder is ook al op Hasseltactueel.nl geschreven over de vernielde schutting bij Martino’s Boulevard. Op dezelfde locatie is ook een fiets gestolen. een nieuwe groene Cortina damesfiets voorzien van een zadel met camouflageprint.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling, fietsendiefstal of van de vernieling van de schutting aan de Kaai. Ook willen zij weten als iemand een vermoeden heeft omtrent daders. Laat het weten via 0900 8844 of www.politie.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour