25 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

ERA Open Huizenroute op 9 december

Geplaatst op: 2 november 2017

Op zoek naar een woning of juist verkoopplannen? Dan is het goed om alvast de landelijke Open Huizenroute van de ERA Makelaars op 9 december in de agenda te noteren. Van 11.00 u – 15.00 zijn zonder voorafgaande afspraak de deelnemende woningen te bezichtigingen.

Opdrachtgevers van Bert Leistra ERA Makelaardij krijgen maar liefst 5 maal per jaar de mogelijkheid om deel te nemen, en dat geheel kosteloos. “Op social media maken wij enkele weken van te voren de deelnemende huizen bekend. Tevens melden wij de huizen aan op bertleistra.nl, era.nl en funda.nl. Heeft u interesse in de toekomstige nieuwbouw in Hasselt of Zwartsluis? Op 9 december ’17 bent u van harte welkom (bij ons op kantoor in Hasselt) van 11:00u t/m 15:00u”, aldus de makelaar.

Neem contact op met Bert Leistra ERA Makelaardij – NVM: https://www.era.nl/contact?kantoor=70

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore