22 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Houdt de Sint het droog zaterdag?

Geplaatst op: 14 november 2017

‘Zou de goede Sint wel komen, nu hij het weer zo lelijk vindt’? Kinderen in Hasselt zitten vol verwachting uit te kijken naar komende zaterdag. Dan komt de Sint aan in Hasselt. Hopelijk voor de Sint en alle kinderen laat hij de regenbuien in Spanje achter. Volgens de weersvoorspellingen moeten we in Hasselt wel rekening houden met regen. 

Om 13.30 uur komen de boten met Sint en pieten de grachten van het mooie Hasselt binnen varen. Aankomst bij de Kalkovens staat gepland rond 14.00 uur, waar de burgemeester hem opwacht. Anders dan vorig jaar gaat de Sint dit jaar te voet verder via het Jennegiespad en de Wilhelminalaan.
Daarna trekt de Sint verder naar de Prinsenhof om het feest verder te vieren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore