20 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Burgemeester vuurt Serious Rescue richting Apeldoorn

Geplaatst op: 19 december 2017

De reddingsboten van Serious Rescue zijn vanochtend vertrokken zoals zij binnenkwamen. Ook burgemeester Bilder had een rode vuurspuwende Bengaalse toorts in zijn hand waarmee hij de schippers salueerde. Bilder wist al te melden dat het Serious Rescue nu al goed is voor 10.000 euro voor het goede doel. Doel van de vaartocht is 20.000 euro.

Meer dan 300 vrijwilligers van 34 reddingsbrigades zijn betrokken bij Serious Rescue. Bij het uitzwaaien was ook een team 3FM aanwezig, de muziekzender die Serious Request organiseert waarvoor de boten van Meppel naar Apeldoorn varen. Met geluidsapparatuur maar ook met camera deden zij verslag van het vertrek van de reddingsbrigades.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore