29 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Fanfare-jubilarissen gehuldigt met nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op: 8 januari 2018

Met de traditionele nieuwjaarsreceptie van Hasselts Fanfare zijn twee  jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Na het gezamenlijk uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar kregen Hans Bosman (12.5 jaar) en Piet Bonthuis (50 jaar) de versierselen opgespeld. Daarnaast kregen zij een boeket en oorkonde van de muziekbond door het bestuur uitgereikt.

De receptie werd zoals gebruikelijk de eerste zaterdag gehouden van januari voor leden en ereleden met gezin, beroepskrachten, leden van diverse commissies en haar beschermheer burgemeester Eddy Bilder.
Voorzitter Jan Janssen blikte terug op de vele optredens en activiteiten van de vereniging in 2017.  Ook sprak hij over het komende jaar met als aftrap voor het orkest een nieuwjaarsconcert met Irish touch waaraan de band Fin M’Coul meewerkt op 20 januari. Ook wijdde hij woorden aan de unieke samenwerking van de drumband met Dancing Devotion op zaterdag 10 februari. “Twee evenementen waarmee de vereniging haar publiek weer op bijzondere wijze weet te verrassen”, aldus Janssen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour