26 april 2024 Gebruikers online: 44
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vacature: medewerker Customer Support

Geplaatst op: 25 februari 2018

Medewerker Customer Support

Ben jij die medewerker die in een groeiende organisatie, met just-in-time leververplichtingen aan de automotive markt, gedreven en servicegericht meebouwt in het Customer support team? Wil je met voldoende discipline en zowel administratieve- als communicatieve vaardigheden aan een optimale klanttevredenheid bijdragen? Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

Wat ga je doen?
Binnen onze Customer support afdeling behandel je de orderstroom en communiceer je dagelijks met je klanten inzake lopende orders. Je volgt eventuele klachten (intern) op en bent voor de klant het primaire aanspreekpunt voor een optimale informatiestroom en service. Intern communiceer je intensief met planning, expeditie en QA met als doel de klant van de meest correcte en up-to-date informatie te voorzien.

  • Onderhouden orderportefeuille
  • Intern klantvraagstukken opvolgen, bewaken en afhandelen
  • Afstemming met diverse afdelingen m.b.t. het bewaken van onze servicegraad

 

Wie ben jij?
Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat met

  • HBO werk- en denkniveau (commercieel-administratief)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Proactieve en klantgerichte werkhouding
  • Gedegen kennis van MS-office
  • Beheersing Duitse en/of Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij je bieden:
Wij bieden je een aantrekkelijke fulltime functie, 38-40 uur per week, als medewerker Customer Support in een dynamische en groeiende organisatie met unieke, innovatieve projecten voor (inter)nationale klanten. Je werkt met een ambitieus en enthousiast team en je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden (onder andere een jaarlijkse gratificatie) en ruime mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.

Over de Condor Group
De Condor Group is een toonaangevende producent van textiele vloerbedekking en wereldwijd actief. In een “state of the art” machinepark en samen met zo’n 800 collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan innovatieve oplossingen voor woningen, kantoren, auto’s , tuinen en sportvelden. Als productietechniek staan  ‘’Tufting’’ en ‘’Non Woven’’ centraal.

Interesse?
Mail je C.V. naar Afdeling PenO via werk@condor-group.eu

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour