28 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

SCAB heeft stemmen nodig

Geplaatst op: 3 maart 2018

Vanaf 15 maart start de RABO Clubkas Campagne 2018. Rabo Vaart en Vechtstreek wil met deze Rabo Clubkas Campagne verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug geven. De SCAB heeft als culturele stichting ook een beroep gedaan op dit fonds.

De SCAB organiseert al 25 jaar tal van culturele activiteiten (cursussen, muziek en theatervoorstellingen, lezingen, filmavonden, enz.) voor alle inwoners van Hasselt en levert daarmee een bijdrage aan het versterken van de gemeenschapszin en leefbaarheid in Hasselt. In april bijvoorbeeld, de vertoning van de film La Traviata in De Schakel met een live-optreden van het projectkoor bestaande uit enthousiaste zangers uit Hasselt en omstreken die vier aria’s uit de opera gaan uitvoeren.

“De bijdrage die wij kunnen krijgen is afhankelijk van het aantal stemmen van de leden van de Rabobank op onze stichting. Daarom roepen wij alle leden van de Rabobank op om van 15 maart t/m 31 maart te stemmen op de SCAB. Nog geen lid van de Rabobank? Op de website van de bank kan iedereen met een bankrekening bij de bank zich simpel aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Uw stem is geld waard, steun de SCAB Hasselt!”, aldus SCAB.

Stemmen kan via de website van de Rabobank: www.rabobank.nl/vvs

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour