21 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Boekenverkoop Regenboog voor het goede doel

Geplaatst op: 12 april 2018

De Hervormde Gemeente (grote kerk) houdt vrijdag 20 april een boekenverkoop voor het goede doel. Het zogeheten ‘Boeken voor boeken’ vindt plaats in de Regenboog in Hasselt en heeft als doel om geld in de zamelen voor de Protestante Gemeente Almelo ‘De Ontmoeting’ voor het project: Huis waarin Uw vrede is.

“Bent u ook een liefhebber van lezen, maar vindt u het zonde om elke keer veel geld uit te geven aan boeken? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze boekenverkoop waar u voor 1 euro per boek de mooiste boeken op de kop tikt. Vanaf 19.00 uur bent u welkom om heerlijk rond te neuzen tussen de mooiste boeken, uiteraard kunt u dit doen onder genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers”, aldus de uitnodiging van de organisatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore