3 mei 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Unicum: zwembad woensdag al open

Geplaatst op: 16 april 2018

Met het mooie weer op komst is besloten om het openluchtzwembad op woensdag 18 april al te openen voor publiek. Zo vroeg in het seizoen is het Hasselter bad niet open gegaan de laatste jaren. Dat maakte Raymond Spijkerman van Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ) maandagochtend bekend. Iedereen kan sowieso het bad in van woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. In het weekend is het bad open van 1.00 tot 5.00 uur.
Op moment van bekendmaking maandagochtend worden de baden gevuld en op temperatuur gebracht.
Spijkerman roept iedereen die woensdag wil zwemmen ook op, nu al zijn of haar abonnement op te waarderen aan de kassa van het bad. Dit helpt om drukte te voorkomen als het bad daadwerkelijk is geopend.

Aanvankelijk zou het Ariën Prins van Wijngaardenbad openen na Koningsdag. SZZ beslist later welke openingstijden worden gehanteerd voor volgende week, aan de hand van de weersvoorspellingen.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Unicum: zwembad woensdag al open”

  1. Complimenten voor het management en personeel om hun grote inzet en adequaat reageren op de fraaie zomerse weersomstandigheden. Het is vandaag 17 april zelfs landelijk nieuws in het NOS Journaal en Hart van Nederland (SBS). En RTV Oost komt woensdag opnamen maken. Prima marketing voor de zwembaden en Hasselt.

Contour