22 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nationale Molendag bij De Zwaluw

Geplaatst op: 6 mei 2018

Korenmolen De Zwaluw opent zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur zijn deuren voor het publiek. De molenaars van De Zwaluw geven op deze molendag rondleidingen en vertellen alles over de werking van de molen.

 

Om 11.00 uur en om 14.00 uur draait het Rad van Fortuin; de Hasselter winkeliers hebben weer mooie prijzen beschikbaar gesteld.  Op het gezellige molenplein zijn weer tal van kraampjes; kunstenares Annemarie van Rees heeft een kraam met wel heel bijzondere vissen. Er zijn kramen met prachtige zelfgemaakte artikelen van shawls tot babysokjes, schortjes en poppenkleertjes, bloemen en planten om het terras zomerklaar te maken en er zijn heerlijke aardbeien van Kalter.

Kinderen kunnen onder deskundige begeleiding weer een molentje figuurzagen, een bijzonder portemonneetje maken of zich laten schminken. Natuurlijk kan er weer gesmuld worden van vers gebakken pannenkoeken. Koffie, thee en limonade zijn zoals altijd weer gratis. Een vrijwillige bijdrage in de molenpot is natuurlijk zeer welkom!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore