22 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zaterdag jeugdwielerronde van Hasselt

Geplaatst op: 24 mei 2018

Komende zaterdag wordt de traditionele Jeugdwielerronde van Hasselt verreden.  Wielervereniging Noord-Westhoek organiseert jaarlijks deze bekende koers in het najaar maar is op verzoek van de KNWU naar eind mei verschoven. De ronde van Hasselt is dit jaar een kwalificatie wedstrijd om te kunnen kwalificeren voor het NK in juni dit jaar.

De diverse jeugdwedstrijden zullen zoals gewoonlijk starten en finishen in de Hasseltse woonwijk Terwee’s hoek. Het parcours loopt door Sikkel, Gareel, Lamoen en Zicht.

Al diverse grote namen als Anna van der Breggen (2004), Pascal Eenkhoorn (2008) en Dennis van der Horst (2011) hebben in Hasselt namens ‘Wielervereniging de Noord-westhoek’ op het podium gestaan.

‘Wielervereniging Noord-Westhoek ‘ heeft dit jaar weer diverse jeugdleden aan de start staan. In categorie 2 Bram Borst en Lucas Trapman beiden uit Hasselt, in categorie 3 Naomi Mulder uit Meppel, categorie 4 Joelle Eenkhoorn uit Genemuiden en Lisa van der Veen uit Zwolle, categorie 5 kent aan de start Fien Winters uit Hasselt en Elise Timmerman uit Staphorst, categorie 6 Joyce Mulder uit Meppel, Isa Naberman uit Genemuiden, Carmen van der Veen uit Zwolle en Cas de Wilde uit Meppel.

Deze renners zullen trachten de clubkleuren van “Wielervereniging Noord-westhoek’ op de hoogste treden van het podium te krijgen. Op deze manier zullen de sponsoren van ‘Wielervereniging de Noord-Westhoek’ FFWD, Timmerman Transport, OBN Nederland, Rabobank en Salverda weer de nodige aandacht krijgen. Tijdens de wielerronde kunnen omwonenden niet hun woning bereiken per auto, daarom worden bewoners verzocht deze buiten het parcours te plaatsen.

Het parcours wordt omstreeks 09.15 uur afgesloten. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur en duren tot ongeveer 15.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore