24 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Coalitie aan de slag met parkeerbeleid

Geplaatst op: 29 mei 2018

Het nieuwe college gaat de komende periode aan de slag met het parkeerbeleid. Er komt een onderzoek naar voldoende parkeerplaatsen op de juiste plekken, schrijven ChristenUnie, SGP en BGZ in hun coalitieakkoord. Betaald parkeren maakt in ieder geval geen onderdeel uit van de plannen.

Met de name de parkeerdruk in de centra en dankzij de combinatie van wonen en werken gaat het college onder de loep nemen. BOA’s gaan volgens het akkoord ook intensiever, en dagelijks, op pad om parkeeroverlast aan te pakken. In de kernen van Zwartewaterland komen ook voorzieningen voor het parkeren van fietsen.

De partijen melden ook dat ze met de provincie in overleg gaan om het openbaar vervoer te verbeteren. Met name een verbinding in de late avonduren vanuit Zwolle heeft daarbij prioriteit. Ook moeten de industrieterreinen beter bereikbaar zijn.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore