18 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gezellig zomerfeest bij de BSO’s

Geplaatst op: 13 juni 2018

De drie BSO locaties in Hasselt hebben gezamenlijk een BSO zomerfeest georganiseerd. Er zat van alle drie de locaties (BSO de Bikkels, BSO het Kidshonk en Sport & Spel BSO de Keien) een medewerker in de organisatie. Bij de hoofdlocatie Pippeloentje in de Streukeler Veste hebben meer dan zestig kinderen een groot scala aan activiteiten aangeboden gekregen.

De kinderen konden zich van tevoren inschrijven voor twee workshops. De keuze bestond onder andere uit een zomer bord maken (houtbewerken), bewegen met stoepkrijt, in het donker schilderen, proefjes, smoothies maken en dansen. Veruit de favoriete activiteiten van de kinderen waren de smoothies en het houtbewerken. Onder leiding van enthousiaste pedagogisch medewerkers werden de workshops aangeboden. Uiteindelijk hebben de kinderen een erg leuke middag gehad en hebben hun mooiste creaties mee naar huis genomen. De organisatie van deze dag kijkt met een goed gevoel terug naar de dag.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore