18 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van Ingen Tennistoernooi sportief succes

Geplaatst op: 25 juni 2018

De eerste editie van het Van Ingen Tennistoernooi was een ‘sportief succes’. In totaal namen 45 tennissers deel aan dit nieuwe toernooi. Deelnemers kwamen van TC Hasselt, ’t Eerste Wittien uit Genemuiden en LTVZ uit Zwartsluis.

“We kregen veel enthousiaste reacties van de deelnemers”, vertelt een van de organisators Dick Kijk in de Vegte namens TC Hasselt. De spelers konden zich individueel opgeven en werden vervolgens door de organisatie gekoppeld aan tennissers van hetzelfde niveau.
Wat als er positief werd bevonden was dat alle wedstrijden op tijd werden gespeeld. Iedere wedstrijd duurde een uur, waardoor ook vooraf duidelijk was dat om vijf uur alle wedstrijden waren gespeeld. Op dat tijdstip stond de barbeque gereed voor alle deelnemers.

Sponsor Evert van Ingen heeft toegezegd ook volgend jaar zijn naam aan het koppeltoernooi te verbinden. Deelnemers werden enthousiast gemaakt om meer spelers te werven voor de tweede editie. Kijk in de Vegte: “We willen volgend jaar groeien naar tenminste 70 à 75 deelnemers.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour