29 oktober 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bazaar Ichtuskerk zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 4 september 2018

“Zonder vrijwilligers kunnen wij de bazaar niet draaiende houden!”, staat geschreven op de facebookpagina van de de jaarlijkse Bazaar in de Ichtuskerk. De organisatie is druk op zoek naar mensen die een dagdeel willen helpen op vrijdag 28 en zaterdag 29 september. 

Aanmelden kan onder meer via de chat van hun facebookpagina. Tijdens het weekend zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Op vrijdag 28 september gaan de deuren om 16.00 uur open. De bazaar duurt tot 22.00 uur. Zaterdag 29 september zijn de deuren geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Vanaf 20.00 start de organisatie met de ‘megabingo’ waar mooie prijzen zijn te verdienen. Om 22.30 uur vind de trekking van de grote verloting plaats.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore