22 september 2020 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstpakkettenmarkt in Zwartsluis

Geplaatst op: 1 november 2018

In Zwartsluis kunnen mensen op 14 december weer hun kerstpakket bij elkaar shoppen. Winkeliers Millefleurs, Kiers, het Urker Vispaviljoen, Mitra, Ekkelenkamp, Van den Berg en Bruintjes hebben de handen weer ineen geslagen voor een royaal aanbod.

Met muntjes, die vijf euro per stuk waard zijn, kan gekozen worden uit lifestyle artikelen, boeken, slagersproducten, visspecialiteiten, banketbakkerslekkernijen, home & garden decoratie, parfums, gereedschap, dranken en wijnen. De waarde van de artikelen wordt uitgedrukt in een aantal muntjes.

Informatie is te krijgen via info@slagerijbruintjes.nl of bij de deelnemende winkeliers. Kleine hoeveelheden munten zijn los verkrijgbaar bij DA Kiers. Iedereen mag muntjes halen, ze zijn ook cadeau te doen aan bijvoorbeeld de thuishulp, kinderoppas of mantelzorger.

De kerstmarkt zelf vindt plaats op vrijdag 14 december van 16:00-19:00 in hotel Zwartewater.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore