23 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Leerlingen Driemaster krijgen post van Mark Rutte

Geplaatst op: 14 november 2018

De trotse leerlingen van groep 7 tonen de ontvangen brief

Leerlingen van groep 7 van basisschool De Driemaster ontvingen deze week een brief van Minister-president Mark Rutte. Zij kregen daarin antwoord op brieven die de leerlingen zelf op de post hadden gedaan voor ‘het torentje’.

De kinderen schreven naar aanleiding van het project ‘De Derde Kamer’ en Prinsjesdag. In de brieven willen de kinderen de politiek laten weten dat kinderen betrokken moeten worden bij oplossingen voor bijvoorbeeld de problemen in het klimaat en de gezondheidszorg. Want het gaat immers over de toekomst van de kinderen.
Al deze ideeën zijn op papier gezet en verstuurd naar de Minister-president. Vervolgens werd er geduldig gewacht op een antwoord uit Den Haag. Dinsdag was het dan zover. In de brief liet de Minister-president weten onder de indruk te zijn van de manier waarop de kinderen meedenken over de toekomst van Nederland.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore