22 september 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

VVD gaat ideeën voor centrum ‘ophalen’

Geplaatst op: 29 november 2018

De VVD wil ideeën voor het wat zieltogende centrum van Hasselt in kaart brengen. Daarom staat er zaterdag 8 december een whiteboard voor café Ad Vundum waarop inwoners hun ideeën kunnen schijven. “Dit onderwerp leeft enorm en wij willen burgers daar heel nauw bij betrekken”, zegt Simon Tol van de liberalen.

Hij roept met name op om naar de lange termijn te kijken. Tol onderkent het gevaar dat er totaal tegenstrijdige ideeën bestaan. “Maar in een vervolgfase kunnen we inwoners vervolgens naar voorkeuren vragen. Het gaat nu vooral om een goede inventarisatie, zodat bijvoorbeeld de centrummanager die straks aan de slag gaat dat niet opnieuw hoeft te doen”, aldus Tol.

Het bord staat op 8 december  tussen 10.00 en 14.00 uur bij Ad Vundum. De ‘plannenschrijvers’ krijgen een gratis kopje koffie of thee.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore