18 september 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Stem mee voor Speeltuin WE

Geplaatst op: 11 december 2018

Tijdens de opening in mei

De activiteit zit er nog goed in bij Speeltuinvereniging Willem Egbertstraat. Op het veld in de straat is al veel tot stand gekomen, maar de speeltuin is nog niet compleet. Daarom doen ze mee aan het project Kern met Pit. Ze hebben via dat project al 1000 euro binnen weten te slepen, maar willen graag door naar de landelijk ronde.
Daarvoor zijn veel stemmen nodig. Ga naar deze website om te stemmen. Tot en met 10 januari kan iedereen zijn stem uitbrengen. Als Speeltuin WE de meeste stemmen heeft mag het namens Overijssel naar de landelijke ronde en maken ze kans op de zogeheten Gouden Pit en 3000 euro. De speeltuin vereniging wil in 2019 een waterpomp realiseren en kan daar het geld goed voor gebruiken.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore