22 september 2020 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

ChristenUnie steunt actie Niels en Jos

Geplaatst op: 15 december 2018

De ChristenUnie-fractie ondersteunt de flesseninzamelingsactie van Niels en Jos Buter. Dit weekend werd bekend dat diverse bedrijven uit Zwartewaterland de handen ineen slaan en op 20 en 21 december een busje beschikbaar stellen om flessen op te halen bij particulieren en bedrijven in Zwartewaterland.

Mensen die lege flesjes of kratjes bier over hebben, kunnen dat aangeven op zwartewaterland.christenunie.nl en vervolgens zal er een busje (van 13.00 – 21.00 uur)) langskomen om het materiaal op te halen. ChristenUnie-lijsttrekker Tamme Spoelstra over deze actie: “We vinden het mooi dat deze actie inwoners van Zwartewaterland verbindt en in beweging zet. Samen, goed voor elkaar. Daarom ondersteunen we deze actie. We hopen dat met deze opbrengst van deze actie de ontwikkeling van de juiste medicijnen dichterbij komt.”

“Op donderdag 20 december (van 18.00 – 21.00 uur) en vrijdag 21 december (8.00 – 12.00 uur) zullen de busjes heel Zwartewaterland doorrijden om de lege kratjes en flessen op te halen. Wilt u ook uw lege flessenof kratjes schenken? Geef dit dan aan op zwartewaterland.christenunie.nl. U hoeft niet thuis te zijn, u mag ook het materiaal klaarzetten zodat het materiaal opgehaald kan worden. ”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore