29 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

E-book spreekuur in de bibliotheek

Geplaatst op: 21 december 2018

Via de online Bibliotheek is het mogelijk om e-books en luisterboeken te lenen voor de tablet, smartphone en e-reader. Er is een keuze uit meer dan 20.000 e-books en zo’n 1.700 luisterboeken. Het aanbod wisselt, zodat steeds verrassende titels worden aangeboden. Hiervoor worden afspraken gemaakt met uitgevers over online uitlenen.

De online Bibliotheek doet zijn best om leden steeds blij te maken met nieuwe luisterboeken en e-books. Voor het lenen van e-books en luisterboeken, moet u wel lid zijn van de plaatselijke Bibliotheek of een abonnement hebben op de online Bibliotheek.

“Omdat we in de vestigingen van Bibliotheek Zwartewaterland merken dat er regelmatig vragen zijn over onder andere het downloaden van e-books en over het lenen via de online Bibliotheek, is er elke laatste zaterdag van de maand een e-book spreekuur in Bibliotheek Hasselt”, aldus Romy Tiemes.

Van 10.30 uur tot 12.00 uur kunt u terecht voor allerlei vragen. Bijvoorbeeld over het aanmelden bij de online Bibliotheek of over het downloaden van e-books voor de e-reader. Zaterdag 29 december is het volgende spreekuur, aanmelden is niet nodig.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour