22 september 2020 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorstellingen Toneelgroep in maart

Geplaatst op: 14 januari 2019

Toneelgroep Hasselt op de planken tijdens de laatste uitvoering

Dit jaar voert Toneelgroep Hasselt haar voorstellingen op in maart. 8, 9, 15 en 16 maart mogen alvast genoteerd worden in de agenda. Momenteel is de toneelgroep druk aan het repeteren voor het nieuwe toneelstuk.

“Langzamerhand begint het toneelstuk vorm te krijgen”, schrijft de groep op haar facebookpagina.┬áBinnenkort zullen zij ook via facebook bekend maken wanneer de voorverkoop precies gaat starten.

Al jaren trekt Toneelgroep Hasselt volle zalen met kluchten waar onbedaarlijk gelachen kan worden. Voorgaande jaren vonden de voorstellingen altijd in februari plaats, deze jaargang dus een maandje later.

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Voorstellingen Toneelgroep in maart”

  1. Graag gedaan, mail vervolgens ook gerust naar redactie@hasseltactueel.nl als jullie nieuwe persberichten hebben, dan kunnen we het snel publiceren. (Bijvoorbeeld als jullie bekend maken welke voorstelling het wordt) Groeten, Bas Jansen, redactie

Nightstore